eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Chambres d’hôtes

Twee kleine arbeiderswoningen zijn in de 90-er jaren samengevoegd, waarbij de keuken en het sanitair in een aanbouw werden gesitueerd.

 

Het project omvat de verbouw van de hooizolder tot twee slaapkamers met badkamers en een werkruimte aan een vide. De kamers kunnen vanwege hun eigen opgang worden gebruikt als chambres d’hôtes.

Het volume van de aanbouw is beter ingepast door de daklijn te verlagen en deze te verlengen door plaatsing van een overkapping

Het verhoogde terras biedt een prachtig uitzicht over het landschap.

Voor

Na

Nieuws

20/01/2019 Wekelijks spreekuur

In Frankrijk houden wij in de periode april-oktober een wekelijks spreekuur. Iedere zaterdag tussen 10 tot 12 uur bestaat de gelegenheid om kosteloos van gedachten te wisselen over uw (ver)bouwplannen.

 

10/01/2019 Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m2.

 

07/01/2019 Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media