eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Gevelopeningen

Nieuwe gevelopeningen en dakramen worden in Franse plattelandshuizen toegepast om de daglichttoetreding te verbeteren. Bij zo’n project gaat het om meer dan alleen het licht: nieuwe openingen moeten passen in de bestaande architectuur en de plattegrond en een bijdrage leveren aan de beleving van zowel de binnen- als de buitenruimte.

Het project toont nieuwe openingen in een voorheen donkere keuken. De deur met glas bij de trap naar de tuin biedt optimaal zicht en licht. De tuin, die aanvankelijk vanuit de woning nauwelijks werd ervaren, maakt nu integraal deel uit van de woonbeleving. Eenvoudige ingrepen die het tot een ander huis maken.

Voor

Na

Nieuws

20/01/2019 Wekelijks spreekuur

In Frankrijk houden wij in de periode april-oktober een wekelijks spreekuur. Iedere zaterdag tussen 10 tot 12 uur bestaat de gelegenheid om kosteloos van gedachten te wisselen over uw (ver)bouwplannen.

 

10/01/2019 Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m2.

 

07/01/2019 Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media