eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

20/01/2019 Wekelijks spreekuur

Het spreekuur is een laagdrempelige voorziening bedoeld om uw vragen over het (ver)bouwen in Frankrijk te beantwoorden. Uiteenlopende zaken kunnen hierbij aan de orde komen zoals de verbetering van de daglichttoetreding tot de woning, een wijziging van de plattegrond, de procedure bij de bouwvergunningaanvraag,

de bouwtechnische aspecten enz.

spreekuur-2015.jpg

 

In de periode april-oktober is er iedere zaterdag van 10 tot 12 uur gelegenheid tot het stellen van dergelijke vragen. De adviezen zijn kosteloos en vrijblijvend. Bij een vervolgafspraak wordt een uurtarief in rekening gebracht.

Het spreekuur wordt gehouden in Frankrijk (Bourgogne Morvan).

 

Om de gesprekstijd maximaal te benutten is het raadzaam uw vraag vooraf toe te sturen met zonodig foto’s, plattegronden en schetsen.

Meer informatie en voor het maken van een afspraak >>

Nieuws

20/01/2019 Wekelijks spreekuur

In Frankrijk houden wij in de periode april-oktober een wekelijks spreekuur. Iedere zaterdag tussen 10 tot 12 uur bestaat de gelegenheid om kosteloos van gedachten te wisselen over uw (ver)bouwplannen.

 

10/01/2019 Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m2.

 

07/01/2019 Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media